Opinie

Opinie z Facebooka

Ośrodek Szkolenia Zawodowego Omega s.c.
4.9
Based on 28 reviews
napędzany przez Facebook
Rychlikowski Dawid
Rychlikowski Dawid
2021-10-08T20:26:01+0000
Polecam na 200% wytłumaczone wszystko na " chłopski rozum" mega ekipa, super atmosfera. Jednym słowem odpowiedni ludzie... na odpowiednim miejscu.czytaj więcej
Jędrzej Karczewski
Jędrzej Karczewski
2021-01-21T15:09:20+0000
Świetne szkolenie, bardzo przejrzyste i zrozumiałe. Ludzie którzy prowadzą szkolenie i egzaminatorzy mają ogromną... wiedzę i potrafią ją przekazać. Polecam ten ośrodek szkolenia każdemu.czytaj więcej
Piotr Widuchowski
Piotr Widuchowski
2020-12-17T11:55:42+0000
Całe pakiety szkoleń, przygotowanie pod egzamin, zdawanie bez problemów. Dużo fachowej wiedzy, da się pogadać z... wykładowcami.czytaj więcej
Michał Michał
Michał Michał
2020-11-03T13:16:42+0000
mega szkolenie, bardzo fajni prowadzący jak i egzaminatorzy. Polecam
Rafał Mrożek
Rafał Mrożek
2020-05-20T22:06:20+0000
Super wykładowcy, rzetelnie, profesjonalnie i bardzo przejrzyście prowadzone wykłady. Zajęcia praktyczne również na... wysokim poziomie. Pełna pomoc w uzyskaniu uprawnień F-Gazowych dla przedsiębiorców. Szczerze polecam. Super, Super Super. Jak będę podnosił kwalifikacje zawodowe to tylko w tym ośrodku.czytaj więcej
Przemysław Kasolik
Przemysław Kasolik
2019-07-20T14:24:38+0000
Polecam gorąco 🙂 super ośrodek szkolenia
Michał Żygadło
Michał Żygadło
2019-07-10T19:45:20+0000
najlepszy ośrodek gorąco polecam
Adam Kraczowski
Adam Kraczowski
2019-05-11T21:55:28+0000
Rzetelność i pełen profesjonalizm!
Filip Deptuła
Filip Deptuła
2019-02-20T11:54:56+0000
Pełna profeska, polecam 🙂
Jacek Bernatowicz
Jacek Bernatowicz
2019-02-05T18:05:35+0000
Super szkolenia polecam !!!!!!!
Krzysztof Ploch
Krzysztof Ploch
2019-01-27T16:46:22+0000
Profesjonalne szkolenie .
Michał Szafrański
Michał Szafrański
2018-11-24T17:54:49+0000
Super ośrodek szkoleniowy. F gazy zdane 😁
Dawid Skrok
Dawid Skrok
2018-08-09T03:58:52+0000
Dobry ośrodek szkolenia zawodowego. Pierwszy raz zdawałem, duży stres niepotrzebnie wszystko ok polecam serdecznie
Aju Archeion
Aju Archeion
2018-07-10T12:56:49+0000
Polecamy wszystkim tę firmę - mieliśmy okazję do owocnej współpracy 🙂
Robert Warzecha
Robert Warzecha
2018-07-01T13:57:53+0000
Polecam ośrodek szkolenia- korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Egzamin z wynikiem pozytywnym.
Piotrek Piotrovsky
Piotrek Piotrovsky
2018-04-22T08:37:11+0000
Ośrodek pierwsza klasa. Świetni wykładowcy. Egzamin zaliczony 🙂 Polecam !! (Y)
Janusz Świętoniowski
Janusz Świętoniowski
2018-04-16T09:28:20+0000
Zdecydowanie polecam, są bardzo dobrzy w tym co robią. Profesjonalnie prowadzone kursy i miła obsługa kursantów. Bardzo... dziękuję za perfekcyjnie przekazaną i przydatną wiedzę.czytaj więcej
Dariusz St
Dariusz St
2017-09-25T12:26:09+0000
Patryk Lauer
Patryk Lauer
2017-07-11T22:53:55+0000
Wspanialy Osrodek!! Dojezdzalem az z Opolszczyzny, nie bylo nigdy zadnych problemow a wszystkie 3 egzaminy przed UDT... zdane bez problemu. Wspaniali wykladowcy. Polecam kazdemu!czytaj więcej
Stanisław Filipczyk
Stanisław Filipczyk
2017-03-06T21:25:48+0000
Denis Kabus
Denis Kabus
2017-02-09T09:31:28+0000
Bardzo dobry ośrodek�Serdecznie polecam
Ernest Lis
Ernest Lis
2016-03-13T21:27:24+0000
Dawid Rozburski
Dawid Rozburski
2016-03-11T20:55:47+0000
Wojtek Wyduba
Wojtek Wyduba
2015-09-06T10:53:24+0000
Monika Vieth
Monika Vieth
2015-08-19T07:53:37+0000
Patryk Mateusz Madejski
Patryk Mateusz Madejski
2015-08-18T04:12:32+0000
Mateusz Dymek
Mateusz Dymek
2015-08-06T16:49:35+0000
Następne recenzje